Account bij Evidos / Stuurgegevens

Om met digitaal ondertekenen aan de slag te kunnen gaan dient er een account te worden aangevraagd bij Evidos. Het aanmaken van een account kan via de website van Evidos: www.ondertekenen.nl. Een andere mogelijkheid is een aanvraag te doen via mail info@ondertekenen.nl of telefonisch 023-7370046.

Geef bij het aanmaken van een account bij Evidos de Partnercode door, zodat de koppelingsinstellingen bij Evidos juist worden ingericht.

De partnercode is:
T3K4R9R42020P

Een account geeft toegang tot het portaal van de Signhost. Via een API key (user key) kunnen wij de link leggen naar de SDB-omgeving. Bij Evidos dient er een bundel met credits af te worden genomen à € 0,90 per credit (prijspeil 2019).

De sleutels die u van evidos ontvangt kunnen in SDB*Beheer worden ingevuld.
Ga naar SDB*Beheer > HR > Stuurgegevens

Dit zijn de sleutels:

1. API key (User key)wordt door Evidos aangeleverd
  2. APP key: sdbayton_test S19pPU5MVUPveFvfLFpPkJ9AASe5BxVl
  3. Shared secret : 1OuwdVDYYTJiA2iUEzsWhFo7DgNhWMvg