Afwezigheidsmelding instellen

Als je tijdelijk niet kunt reageren op berichten, bijvoorbeeld als je met vakantie of verlof bent, dan kun je een afwezigheidsmelding instellen. Zo breng je jouw contacten ervan op de hoogte dat je (tijdelijk) niet zult reageren, nog voordat zij het bericht versturen.

Afwezigheidsmelding instellen

• Ga naar Mijn account of klik op je profielfoto/naam rechtsboven.

• Ga naar Afwezigheidsmeldingen. Je kunt hier per Healthspace een afwezigheidsmelding instellen:

Zolang de afwezigheidsmelding is ingeschakeld zien jouw contacten deze melding zodra zij een bericht naar jou opstellen.

De afwezigheidsmeldingen kunnen niet in- en uitgeschakeld worden op basis van datum. Wel word je - zodra je weer inlogt - eraan herinnerd dat je een afwezigheidsmelding actief hebt voor deze omgeving.

Via de link in de melding of via Mijn account kun je de afwezigheidsmelding ook weer uitschakelen.

Afwezigheidsmelding in de Karify app

Afwezigheidsmeldingen die via de webapplicatie zijn ingesteld, zijn ook zichtbaar in de Karify app. Het instellen van de afwezigheidsmelding kan alleen in de webapplicatie, niet in de Karify app.