Beeldsessie

Beeldtraining is een kant-en-klaar trainingsprogramma. Eén trainingsprogramma bestaat uit 3 Beeldtrainingen met de focus op deskundigheidsbevordering. De eerste Beeldtraining gaat over de betekenis of beleving van een thema (waarom?). Daarna zijn er twee verdiepende beeldtrainingen (hoe?).

Voorbeelden van thema’s van deze trainingen zijn;

• medicatie toedienen
  • probleemgedrag van cliënt
  • Wet zorg en dwang
  • zorginnovatie & technologie.

Om de beeldsessie te starten binnen Beeldend trainen kun je onderstaande stappen volgen:

Stap 1 Maak de keus of je als trainer of deelnemer aan de slag gaat in de beeldsessie:

Stap 2: Klik op het gewenste plaatje en vervolgens op 'aan de slag':

Stap 3: Stel een probleemstelling, uitdaging of dilemma op:

Stap 4: Maak de keus voor beeldsessie en klik vervolgens op 'sessie instellen':

Stap 5: Stel de sessie in zoals gewenst en klik vervolgens op 'deelnemers aanmelden':

Stap 6: Kies het gewenste aantal deelnemers door op het minnetje op plusje te klikken:

Stap 7: De deelnemers kunnen zich aanmelden en klikken daarna op 'volgende':

Stap 8: Alle deelnemers zijn zichtbaar met hun naam:

Stap 9: De deelnemers gaan bij hun eigen knop staat en klikken hierop om te starten:

Stap 10: De deelnemers gaan input leveren:

Stap 10: Verfijn de beelden door het exacte moment te selecteren en geef ieder beeld gezamenlijk een titel:

Voorbeeld: Vul rechts bovenin de gekozen titel uit en klik dan op 'opslaan':

Stap 11: Als alle beelden verfijnd zijn, kan er geprioriteerd worden:

Stap 12: Als alles op de juiste plek staat erop 'eindresultaat bekijken' geklikt worden:

Stap 13: Het eindresultaat wordt verwerkt:

Stap 14: Het eindresultaat kan bekeken worden: