Behandelplan

Je vindt hier onderdelen van je zorgplan terug: de Zorgvraag, Probleemomschrijving, Indicatiestelling en de Toelichting zorgplan.

Daarnaast zijn de behandelverantwoordelijken, de status van het plan, de aanmaakdatum en eventueel de datum van het definitief maken zichtbaar. Je kunt, zolang er nog geen akkoord is gegeven op het plan, op het hoogste niveau doelen toevoegen en/of verwijderen. Zodra je het zorgplan hebt geaccordeerd, is wijzigen niet meer mogelijk.