Belastingdienst-export aanmaken #Backoffice

KindPlanner kan een bestand aanmaken dat naar de Belastingdienst kan worden gestuurd.

Hoe

1. Ga naar Facturatie
  2. Kies voor Maak Export
  3. Geef aan over welke periode het bestand aangemaakt moet worden
  4. Kies voor Ok
  5. Het bestand wordt nu aangemaakt
  6. Ga naar Belastingdienst Exports
  7. De export staat in de lijst met de status 'Gestart', wacht tot deze status is veranderd in 'Afgerond'
  8. Open de export
  9. Kies links onder Informatie > Bestanden
  10. Kies voor de bestandsnaam
  11. Het bestand wordt gedownload
  12. Dit kan worden opgestuurd naar de Belastingdienst

LET OP: De Belastingdienst wenst van elke maand alle gegevens te ontvangen, vanaf de maand januari. Daarom staat dit standaard ingesteld wanneer de periode geselecteerd wordt