Instellen notificaties

Algemeen

Er is een communicatiesysteem op het SDB leerplatform. Hiermee kunnen medewerkers elkaar berichten sturen of  een beheerder kan een bericht sturen naar de gehele afdeling. Je kunt hierbij ook via de instellingen aangeven of je notificaties wilt ontvangen en zo ja de frequentie hiervan.

Instellingen gebruiker

In de instellingen kan je de volgende onderdelen zelf aangeven:
  1. E-mail notificatie: Bij deze optie kan je aanvinken dat je nieuwe berichten (ook) per mail wil ontvangen en/of dat je een e-mailbericht wil ontvangen bij een verlopen bekwaamheid.
  2. E-mail samenvatting: Je kan aangeven in welke frequentie jij een samenvatting wilt ontvangen van het aantal ongelezen berichten in de berichtenbox. De frequentie kan zijn:
    1. Nooit - geen samenvatting
    2. Dagelijkse samenvatting
    3. Wekelijkse samenvatting
    4. Maandelijkse samenvatting