Beschikbaarheid opgeven aan toetser

1. Als toetser kun je via je eigen portfolio in het tabblad Toetsers > Beschikbaarheid je beschikbaarheid opgeven door momenten vast te leggen.
2. Door op het + icoontje rechtsonder zal er een scherm getoond worden waarbij je één dag kunt vast leggen met een start- en eindtijd. Vul vervolgens in op welke locatie je aanwezig zult zijn.
3. Als toetser kun je vervolgens alle mogelijke toets momenten bekijken in de agenda, waarbij reeds ingepland oranje zijn gemarkeerd.
4. Als er nog geen toets moment is ingepland, kan de toetser de de beschikbaarheid ook verwijderen als de toetser verhinderd zou zijn. De toetser kan op het toets moment klikken om deze te verwijderen.