Bijhouden van e-health activiteiten

Zorgverleners zijn verplicht bij te houden welke zorg er verleend wordt aan welke cliënten. Ook willen ze dat de activiteiten die e-health betreffen vastgelegd worden. Hoe kun je hier aan voldoen?

Wij raden je aan om de belangrijke (online) contactmomenten in een extern dossier vast te leggen. Zo kun je, indien nodig, de documentatie aan de zorgverzekeraar laten zien.

Gemaakte opdrachten in het cliëntdossier kun je printen naar PDF om deze op te slaan:

• Klik op een opdracht in het cliëntdossier.
  • Klik rechtsboven in het venster op Print.
  • Print de opdracht naar PDF.
  • Sla de opdracht op in een extern dossier.

De minuten voor het videobellen worden vastgelegd in het cliëntdossier, zodat je weet hoeveel tijd je hieraan hebt besteed. Deze vind je onder het tabje Videogesprekken