Bufferuren overzetten

Bij Instellingen / Bufferuren / Bufferuren overzetten kunnen bufferuren overgezet worden naar het komend jaar.
Hiermee kan de regeling één op één overgezet worden en hoeft dit niet per medewerker ingevoerd te worden.

Voordat de bufferuren overzetten gebruikt kan worden, is het noodzakelijk om eerst de vakanties in te voeren. Anders kunnen de patronen die vakantieweken bevatten niet overgezet worden.

Klik op bufferuren overzetten.
Er wordt een overzicht getoond van alle medewerkers die nog geen regeling hebben voor het volgend kalenderjaar.

De getoonde lijst laat alle medewerkers zien, waarbij in het huidige kalenderjaar de bufferuren regeling aan staat.

Er kan links onderin eventueel een filtering getoond worden tussen medewerkers met een vakantie/schoolweken patroon of medewerkers met een individueel patroon.

Voor een vakantie/schoolweken patroon is het nodig op bovenin de peildatums in te voeren.

Om een patroon over te zetten, dient de medewerker geselecteerd te worden. Dit kan door middel van het vinkje aan te zetten bij de medewerker(s). Nadat er een medewerker geselecteerd is zal de knop overzetten geactiveerd worden.

Zodra er op de knop overzetten geklikt is, zal de medewerker “grijs” gemaakt worden.

Als de kalender aangepast wordt naar het komend jaar, dan zal daar de overgezette medewerker getoond worden.

Tevens staat de bufferuren regeling bij de medewerker