BV's aanmaken #Backoffice

Bij Onderhoud wordt de BV ingevoerd. Hier kunnen onder andere het logo en de handtekening worden geüpload. Tevens kunnen hier algemene bestanden toegevoegd worden die zichtbaar worden op het OuderPortaal.

Hoe

Voer de BV in.

1. Ga naar Onderhoud > BV's > Nieuw
  2. Vul de gegevens in*
  3. Vul bij Naam contract de naam in die onder het contract moet komen
  4. Vul bij Naam administratie en E-mail administratie de gegevens in van de administratie/planning
    > vervolgens klik je op opslaan. Daarna ga je verder met stap 5.
  5. Bij Logo kan het logo als afbeelding worden geüpload
  6. Upload een handtekening die onder het contract moet komen
  7. De Ouderportaal URL en Backoffice URL staan al goed ingevoerd.
  8. De Algemene Voorwaarden URL kan hier worden geplaatst**

*De velden die dikgedrukt/rood zijn, zijn verplichte velden.

**Deze Algemene Voorwaarden URL wordt zichtbaar in het Ouderportaal wanneer een ouder het contract goedkeurt. Wanneer op de link geklikt wordt, wordt deze pagina getoond.

Bestand toevoegen.

1. Ga naar Onderhoud > BV's > Nieuw
  2. Kies onder Gerelateerd voor Bestanden > Nieuw
  3. Upload hier het bestand

LET OP! Dit bestand is in het Ouderportaal zichtbaar voor alle ouders die onder deze BV vallen. Dit bestand is terug te vinden in het Ouderportaal onder Bestanden.

Video