Community content overschrijven

Binnen de Werk- en Leervormen kun je als Beheerder de content van een bestaande Community overschrijven (kopiëren) naar een nieuwe Community.

Doorloop hiervoor de volgende stappen:
1. Navigeer naar Productbeheer
2. Maak een nieuwe Community aan via de knop + Nieuw Product óf navigeer naar de Community waarnaar je de content wil overschrijven:

3. Klik bij de (nieuw aangemaakte) Community op de knop Overschrijven. Het kan zijn dat je iets naar rechts moet scrollen om de knop zichtbaar te maken (via de scrollbalk onder).

4. Selecteer in het verschenen venster de Community van waaruit de de content wil gaan kopiëren:

5. Klik op de knop Content Overzetten.