Dashboard links aanmaken naar externe website

Dashboardtegel aanmaken

Als beheerder kun je een link toevoegen naar een website wat op het dashboard als een tegel wordt weergegeven.
Voorbeeld:

Om de link in te stellen navigeer je naar BeheerInstellingen→ Dashbboard links. Het volgende scherm wordt weergegeven:

Klik op de knop  om het scherm te openen waar je de Dashboard-link kunt toevoegen. Vul de gegevens in zoals wordt gevraagd.
Standaard wordt de afbeelding (rechts) getoond. Je kunt een URL invullen dat verwijst naar een afbeelding zoals je die getoond zou willen hebben op het Dashboard.