Declaraties afronden medewerker uit dienst

Declaraties afronden medewerker uit dienst

Bij ‘Declaraties van medewerkers uit dienst’ wordt direct een lijst getoond met alle declaraties die nog open staan van medewerkers die uit dienst zijn.


Afhandelen Declaraties van medewerkers uit dienst:
Stap 1: Het systeem toont direct het overzicht van alle medewerkers die uit dienst zijn, die nog een openstaande declaratie hebben. Eventueel is er de mogelijkheid om een CSV bestand te maken van dit overzicht.
Stap 2: Door middel van het selectievakje kan per medewerker of in zijn geheel de declaraties worden goedgekeurd of verwijderd.
Stap 3:  Na de selectie kan er gekozen worden voor in behandeling laten / goedkeuren / verwijderen.
Stap 4: Klik op ‘Opslaan declaraties’.
Stap 5: De declaraties zijn verwerkt.

Let op: Er wordt geen automatisch rapport gegenereerd bij dit onderdeel. Details van de beoordeelde declaraties zijn terug te vinden in het rapport ‘Declaraties per medewerker’.

Het eventuele CSV rapport geeft een overzicht weer van alle declaraties die op het scherm getoond worden. In dit rapport is niet te zien of de declaraties afgehandeld zijn, daarvoor kan gebruik gemaakt worden van het rapport ‘Declaraties per medewerker’.

CSV overzicht


Rapport ‘Declaraties per medewerker’


Let op: het goedkeuren van deze declaraties kan invloed hebben op het export bestand, als de declaraties binnen het boekjaar van de export vallen. Dit kan mogelijk een TWK zijn.


In het werknemersportaal is bij de medewerker te zien of een declaratie middels de bulkmutatie is goedgekeurd of geweigerd.

De medewerker gaat naar het werknemersportaal en vervolgens naar declaraties. Rechts is een overzicht van alle declaraties. Bij ‘Notitie manager’ is te zien of het door middel van de bulkmutatie is afgehandeld.


    • Related Articles

    • Declaraties afronden

      Bij declaraties afronden kan een selectie van vestigingen gemaakt worden en wordt een overzicht getoond van alle declaraties die nog in behandeling staan. Het betreft hierbij alle declaratie soorten die door de organisatie is ingevoerd bij ...
    • Accounts medewerkers uit dienst

      Onder instellingen / signalerings-pagina / accounts kunnen de accounts van medewerkers die uit dienst zijn gegaan worden verwijderd. Hiermee kunnen de e-mailadressen van de medewerkers vrijgegeven worden, zodat deze medewerkers kunnen inloggen bij ...
    • Declaraties per medewerker

      In dit rapport worden de declaraties van de medewerkers getoond. Er kan gekozen worden om het rapport te tonen per medewerker of per vestiging. In het rapport worden alle declaraties getoond die door de organisatie ingevoerd zijn in de instellingen. ...
    • Jaarrapport per medewerker

      In het Jaarrapport per medewerker wordt er een overzicht getoond van de medewerker op jaarbasis. Zo kan er gecontroleerd worden of de medewerker op jaarbasis voldoende ingepland staat, wat de actuele stand is van de goedgekeurde uren. Het rapport kan ...
    • Medewerker handmatig toevoegen

      Onder het tabblad Personeel kunnen nieuwe medewerkers worden toegevoegd, indien deze instelling aangezet is door onze servicedesk. Door medewerker toevoegen te selecteren wordt een invoer scherm getoond. Door deze gegevens in te voeren komt de ...