Declaraties per medewerker

In dit rapport worden de declaraties van de medewerkers getoond.

Er kan gekozen worden om het rapport te tonen per medewerker of per vestiging.

In het rapport worden alle declaraties getoond die door de organisatie ingevoerd zijn in de instellingen.

Als een declaratie is goedgekeurd dan staat dit in de status en de datum status is de datum dat de declaratie is goedgekeurd.