Deelnemers overschrijven /uitschrijven

U kunt een medewerker overschrijven op een andere sessiedatum van een scholing.

Klik op de betreffende datum van de opleiding waaruit u de deelnemer wilt overschrijven: bijvoorbeeld 17 januari 2022.

Klik op de menu-optie "Deelnemers" en de deelnemerslijst wordt getoond.

Klik op de betreffende deelnemer, bijvoorbeeld 'Alex Kamsteeg'.

Klik op de knop 'Uitschrijven' om de cursist uit te schrijven.

Klik op de knop 'Inschrijving wijzigen' om de cursist uit te schrijven.

Kies de gewenste scholingsdatum uit de getoonde roosters met het pijltje, , rechts in de balk, bijvoorbeeld 19 oktober 2021.

Klik vervolgens op de knop

Als er geen toekomstige scholingsdatum(s) wordt gevonden, volgt een foutmelding.