E-learning doorlopen & correct afsluiten

E-learning doorlopen

Als je een E-learning start, klik je  op  Vervolgens doorloop je de e-learning.

Uitleg e-learning afsluiten

Nadat je een e-learning heeft gemaakt, klik je om een e-learning correct te kunnen afsluiten eerste op 'het huisje'. Vervolgens klik je op 'het kruisje':  Zo heb je de e-learning correct afgesloten. Dit betekent dat je dus NIET na het uitvoeren van de e-learning direct de browser afsluit. Dan kunnen er gegevens van de e-learning verloren gaan.