E-learning uitfaseren

Als u een e-learning niet langer beschikbaar wilt maken voor medewerkers en er geen vervangende module komt, dan kunt u een e-learning uitfaseren. U stelt een datum vast waarop de module niet meer in de catalogus getoond wordt en voert die in bij de catalogustekst.

U kunt dit doen aan de hand van de volgende stappen:

Catalogus > klik op de betreffende cursus

Klik op bewerken door op het potloodje te klikken:

Klik op  om het eerste blokje te bewerken

Selecteer de datum bij het kopje uitfaseerdatum.

Klik op

In de catalogus wordt de datum aangegeven waarop de e-learning niet meer beschikbaar is en bij het openen van de e-learning wordt een boodschap van HuGo getoond. Zowel voor als na het passeren van de uitfaseerdatum.

Voorbeelden van deze meldingen vindt u hiernaast.