E-mail logging

Het e-maillog in het SDB Leerplatform bevat een technische beschrijving van uitgaand e-mailverkeer.
Bij problemen met gebouncete of geweigerde e-mails kun je contact opnemen met jullie interne ICT afdeling binnen jullie organisatie.

Je kunt als beheerder de logging van e-mails bekijken die vanuit het SDB Leerplatform zijn verstuurd. Navigeer hiervoor naar Beheer -> E-mail logging:

Status van e-mailberichten

In de logging kun je zien wanneer en naar welk e-mailadres een bericht verstuurd is en of deze wel of niet is afgeleverd. Via het pijltje (rechts) kun je de statuslog van een bericht openklappen om de inhoud te zien.
Als een bericht niet verwerkt is wordt er een melding getoond (met eventueel een SMTP foutcode):