E-mailsjabloon aanmaken voor klassikale opleiding

Je kunt als beheerder de e-mailbevestigingen aanpassen die medewerkers ontvangen bij het in- of uitschrijven van klassikale opleidingen. Navigeer hiervoor naar Beheer -> Klassikaal.

1. Klik op de knop  om een nieuw sjabloon toe te voegen. Je krijgt het volgende scherm te zien:

1. Klik op het pijltje in het veld e-mailsjablonen en selecteer het soort bevestiging waarvoor je het sjabloon wilt gaan gebruiken.
  2. Bij Titel kun je de naam van het sjabloon invullen.
  3. Voer de tekst in van de e-mailbevestiging in het kolom Inhoud en klik op Opslaan.

E-mailsjabloon toepassen op een klassikale opleiding
Via de volgense stappen kun je het sjabloon toepassen op een klassikale opleiding:
  1. Navigeer naar Catalogus;
  2. selecteer de klassikale opleiding die het betreft;
  3. klik rechtsboven op de bewerkknop ;
  4. klik op de tab Klassikale opleiding bewerken;
  5. scroll verder naar E-mailsjablonen;
  6. schakel de optie Gebruik standaardsjabloon voor alles uit als deze ingeschakeld staat;
  7. klik op het pijltje bij het type bevestiging waarvan je het e-mailsjabloon wilt aanpassen
  8. selecteer het e-mailsjabloon en klik op Opslaan om het toe te passen.