Een opdracht printen of opslaan

In Karify kun je via je internetbrowser vanuit Mijn Dossier een ingeleverde opdracht printen of als een PDF-bestand opslaan. Op dit moment is het alleen mogelijk om een afgeronde opdracht te printen vanuit Mijn dossier.

Raadpleeg deze helppagina voor meer informatie over Mijn dossier. Op dit moment is Mijn dossier alleen te openen via je internetbrowser.

Een Afgeronde opdracht printen:

1. Navigeer naar Mijn dossier > Afgeronde opdrachten

2. Open de opdracht die je wilt gaan printen

3. Klik rechts boven op de knop Print

4. Selecteer bij Bestemming de printer die je wilt gaan gebruiken

5. Klik op de knop Printen/Afdrukken om de opdracht te printen

Een Afgeronde opdracht opslaan als een PDF-bestand:

1. Navigeer naar Mijn dossier > Afgeronde opdrachten

2. Open de opdracht die je wilt gaan printen

3. Klik rechts boven op de knop Print

4. Selecteer bij Bestemming de optie opslaan als PDF

5.. Klik op de knop Opslaan
Je kunt in het nieuw geopende scherm het PDF-bestand opslaan op je computer.