Factureren per debiteur (Instelling) #backoffice

Inleiding

In KindPlanner kan er op twee manieren worden gefactureerd.

1. Factureren per kind (standaard instelling)
  2. Factureren per debiteur (aangepaste instelling)*

Hoe

Bij factureren op debiteurniveau worden alle factuurregels van de kinderen van een gezin gebundeld in een maandfactuur (uitgesplitst per maand). De verantwoordelijke ontvangt 1 maandfactuur voor alle kinderen waardoor het overzichtelijker wordt wat er moet worden betaald. In de backoffice staan in dit geval de maandfacturen bij de verantwoordelijke.

In het ouderportaal zijn de maandfacturen zichtbaar via het hamburgermenu > financieel overzicht. Hier staan alle maandfacturen en jaaropgaven van de kinderen.

*Wilt u gebruik maken van het factureren per debiteur neem dan contact op met de klantenservice via het requestsysteem.