Filter voor factuurregels #Backoffice

Wat

LET OP: Neem contact op met onze service afdeling via een request om hier gebruik van te kunnen maken.

In de kindkaart is het mogelijk een filter toe te voegen dat beschikbaar is op de factuurregels. Op deze manier kan je tijdens het factureren filteren op een bepaalde waarde en wordt het makkelijker op deze manier specifieke factuurregels terug te vinden. De specifieke filter waardes zijn zelf te bepalen.

Bijvoorbeeld: Door middel van een filter voor factuurregels kun je filteren op vooraf betalen of achteraf betalen.

Hoe

Filter waardes aanmaken:
1. Ga naar Instellingen > Data management > Lookups
2. Open Factuurregel filter
3. Kies voor +Nieuw
4. In de nieuw verschenen witte regel kan je nu een Code en Naam invullen 5. Kies voor Opslaan

Filter toekennen aan een kind:
1. Ga naar Familie > Kinderen > open het betreffende kind
2. Klap Filtering open
3. Selecteer de Filterwaarde die je wilt toekennen aan dit kind
4. Kies voor Opslaan

Factuurregels filteren:
1. Ga naar Facturatie > Factuurregels
2. Kies voor Kolom opties
3. Kies voor Filters
4. Kies voor > naast Factuurregel Filter en kies voor Ok
5. De filter-optie is nu links toegevoegd en kan gebruikt worden om de factuurregels te filteren