Bij het toevoegen van een foto aan een bericht kun je kinderen taggen en onbevoegde kinderen blurren — rechtstreeks in de app, zonder dat de foto je apparaat verlaat voordat hij klaar is.
1. Tik op "Blur" bij een kind dat niet op de foto mag (bijvoorbeeld omdat er geen toestemming is).
2. De blur wordt verwerkt in de foto voordat het bericht verstuurd wordt. Dit is definitief — je krijgt hierover een duidelijke melding.
3. Je kunt ook handmatig een blur plaatsen op elk gewenst gebied van de foto.
Vergeet je een foto
na te kijken? De app waarschuwt je voordat je verstuurt als er mogelijk
kinderen op de foto staan zonder toestemming.