Gebruiker verwijderen uit product

Gebruiker verwijderen uit product

Hoe verwijder ik gebruikers uit een product?

Klik in het menu op Gebruikersbeheer.

Je kunt de gebruiker zoeken via Alle Gebruikers, Afdelingen, Functies of Groepen.

Bij de betreffende gebruiker kun je via het tandwielicoon de koppelingen wijzigen. 

Via de check box kun je per product aangeven of de gebruiker gekoppeld is aan het product of voor alle producten naast Actief.


Bij het uitvinken van een werkvorm zal er een waarschuwing getoond worden. Door op de knop Bevestigen te klikken, rond je het proces af.


Info
Medewerkers met een inactief account (bijv. bij uitdiensttreding) worden na 1 week automatisch verwijderd uit de Werkvormen module (zodat deze niet langer onnodig zichtbaar zijn in het gebruikersbeheer).