Gebruikers uit groep verwijderen

Hoe verwijder ik gebruikers uit een groep?

1. Klik in het Expertmenu op ‘Gebruikersbeheer’

2. Klik op de knop ‘Groepenbeheer’ , Klik aan de linkerkant op de gewenste groep aan.  In de rechter kolom  onder ‘Lid van groep’ staan alle gebruikers die in een groep geplaatst zijn.

3. Selecteer 1 of meerdere gebruikers door op de naam te klikken en klik vervolgens op het pijltje naar rechts om de gebruikers in de groep te plaatsen.

4. Optioneel kun je met de dubbele pijl naar rechts in 1x alle nog niet ingedeelde gebruikers in de groep plaatsen

Vergeet niet om op de groene knop ‘Wijzigingen opslaan’ te klikken