Gebruikersgegevens wijzgen

Hoe wijzig ik gegevens van een gebruiker?

Als er gegevens gewijzigd dienen te worden van de gebruiker kun je via onderstaande stappen dit doorvoeren.

Klik binnen de werk & leervormen op het menu Gebruikersbeheer.

Scroll naar de groep waar de deelnemer lid van is en klik aan de rechterkant van die groep op de knop Lijst.

Klik vervolgens achter de betreffende deelnemer op het potlood-icoontje. Je kunt dan de volgende gegevens wijzigen:
  1. Voornaam
  2. Achternaam
  3. Rol
  4. E-mailadres

Klik op het Opslaan om de wijziging op te slaan.

Let op! Bij het wijzigen van een e-mailadres, wijzig je ook de gebruikersnaam waarmee de deelnemer inlogt. Informeer hem/haar dus over de wijziging.