Gekoppelde producten inzien gebruiker

Hoe kan ik inzien aan welke producten gebruikers gekoppeld zijn?

Als gebruikers gekoppeld zijn aan één of meerdere producten kun je via het beheer deze koppelingen inzien. Via onderstaande stappen kun je dit bekijken:

Klik binnen de werk & leervormen in het menu op Gebruikersbeheer.

Scroll naar de groep waar de deelnemer lid van is en klik aan de rechterkant van die groep op de knop Koppelingen.

Links staan de gebruikers, bovenaan de producten. Het bolletje geeft aan waar de gebruiker aan gekoppeld is.