Groep aanmaken

Hoe maak ik een groep aan?

Om gebruikers makkelijker terug te vinden kun je een groep aanmaken om in het gebruikersbeheer inzicht te krijgen in welke groep een gebruiker zich bevindt en aan welke producten de gebruiker gekoppeld is. Hieronder een stappenplan:

Klik in het menu op Gebruikersbeheer

Klik op de knop Groepenbeheer en klik aan de linkerkant op de knop Nieuwe groep om een groep aan te maken.

Geef deze een naam door op het invoerveld te klikken en een passende naam in te vullen. Geef dan de groep een kleur door het bolletje aan te klikken en een kleur te kiezen uit het kleurenpalet.

Sla de groep op door op de knop Wijzigingen opslaan te klikken.

Deze groepen zijn bedoeld om alle gebruikers overzichtelijk te kunnen ordenen. Dit staat dus los van de koppeling aan producten