Volg de onderstaande stappen om een groep te verwijderen:
Ga naar Gebruikersbeheer
Klik in het menu op Gebruikersbeheer.
Open Groepenbeheer
Klik op Groepenbeheer en vervolgens op het kruisje naast de groepsnaam.
Bevestig de verwijdering
Er verschijnt een melding:
"Weet je zeker dat je deze groep wilt verwijderen? Eventuele deelnemers in deze groep worden verplaatst naar 'Niet aan groep toegekende gebruikers'."
Klik op OK om de groep definitief te verwijderen.