Handleiding AnnounceKit

Via AnnounceKit publiceren wij belangrijke updates over SDB Quebble Personeelsplanning, bijvoorbeeld de Release notes.

In de release notes
worden alle fixes en aanpassingen met een eventuele korte uitleg vermeld. Klantgerichte oplossingen zullen via het serviceportaal in ZoHo worden gecommuniceerd.

Het mededelingen-icoon staat standaard aan voor medewerkers met een ‘Admin’-rol binnen SDB Quebble Personeelsplanning. Organisaties kunnen zelf kiezen om ook voor andere medewerkers toegang te verlenen door middel van het aan zetten van het bijbehorende recht (zie Rechten hieronder).

AnnounceKit

AnnounceKit is te openen via de pagina van SDB Quebble Personeelsplanning. Hiervoor klik je rechts boven op

De rode pushmelding geeft het aantal nieuwe berichten weer.

Wanneer geklikt wordt op het mededelingen-icoon opent er een pop-up waarin alle mededelingen getoond worden.

Aanmelden e-mail

Boven aan de popup wordt in de balk een envelop-icoon getoond.

Door hierop te klikken én alle stappen te volgen is het mogelijk om je in te schrijven voor de nieuwste updates, welke dan ook als e-mail in de opgegeven mailbox binnenkomen.

Na het klikken op aanmelden opent de volgende popup:

Klik op de tegel E-mail, vul je mailadres in en klik op Aanmelden.

Je ontvangt een mail in je inbox. Controleer evt ook de spambox en/of ongewenste mail, als je de mail niet ontvangen hebt.

Om het proces af te ronden is het noodzakelijk om in de mail op de knop “Klik hier om te verifiëren” te klikken.

Zodra deze stappen doorlopen zijn, is de inschrijving compleet en zal er bij elke nieuwe publicatie voor SDB Quebble Personeelplanning een mail verstuurd worden.

Rechten

AnnounceKit kan beschikbaar gemaakt worden voor alle medewerkers. Standaard staat dit echter alleen aan voor medewerkers met een Admin-rol. Organisaties kunnen zelf ervoor kiezen om deze mogelijkheid aan te zetten voor andere medewerkers.

Via Instellingen / Rollen & Rechten is het nieuwe recht toegevoegd ‘Mededelingenicoon tonen’ onder het kopje ‘Beheer’.

Deze is te vinden onderaan de rechten pagina.

Dit recht is toe te kennen aan een rol of aan individuen.