Het beheren van evaluatieformulieren

U kunt als beheerder formulieren samenstellen voor het evalueren van de aangeboden e-learning cursussen en klassikaal georganiseerde lessen of trainingen.

U selecteert Evaluaties uit het menu Beheer en klikt op het Toevoegen icoon.

Hiermee opent u het invoerscherm.

De naam, de beschrijving van het formulier en de naam van het vragenblok zijn verplichte velden.

• U kunt 1 of meerdere blokken met vragen gebruiken.
  • U kunt 3 verschillende type enquête vragen stellen

De meerkeuzevraag

Met het icoon rechtsboven in het invoerscherm dupliceert u de gemaakte vraag.

Met Optie toevoegen, maakt u van een juist/onjuist vraag een meerkeuze vraag door de uitbreiding van het aantal antwoorden.

De Likert-schaal enquête-vraag

U kunt eenvoudig een Likert-schaal vraag toevoegen door het dupliceren icoon rechtsboven aan te klikken.

U kunt de vraag uitbreiden door stellingen toe te voeten

De open vraag

Met behulp van het dupliceren kunt eenvoudig vragen toevoegen en aanpassen.

U kunt snel nieuwe formulieren aanmaken door de bestaande evaluatieformulieren te dupliceren en te hernoemen.