Zorgprofiel toevoegen

Vraag:

Hoe kan ik een nieuw zorgprofiel toevoegen?

Toevoegen onder Stambestanden, zorgprofiel en dan nieuw kiezen:

Prestatiecode

Vervolgens moet het zorgprofiel gekoppeld worden aan de betreffende prestatiecode.

Eerst de prestatiecode toevoegen.

Stambestanden, AW319 Prestatiecodes > betreffende codelijst.

Hier ook weer nieuw toevoegen.

Let op, hierin ook de ZZP koppelen.

Vervolgens linksboven het tarief toevoegen, wanneer de nieuwe prestatiecode hebt opgeslagen:

• Related Articles

• Zorgverlener intern toevoegen aan het clientteam

Vraag: De knop opslaan mist als een gebruiker een zorgverlener intern wil toevoegen aan het clientteam. Hij lijkt uitgegrijst/wit i.p.v. oranje wat hij normaal is? Antwoord: Wanneer de gebruiker ook een rol kiest, is de knop wel zichtbaar.
    • Thuiszorgtechnologie

Vraag: Binnen de aangemaakte complexiteitsklasse, kan ik geen prestatiecode(s) koppelen? Antwoord: Naast dat je binnen de complexiteitsklasse aanvinkt dat het om thuiszorgtechnologie gaat, moet dit ook binnen de betreffende prestatiecode(s) WLZ / ...
    • Planner rechten toevoegen

Vraag: Nieuwe planner heeft niet de juiste rechten binnen het ACP, wil admin rechten? Antwoord: Planner moet toegevoegd worden in ACP. Dit kan via Instellingen / Gebruikersrollen / Gebruikers.
    • Binnen Nieuwe instelling ontbreekt AGB

Vraag: Bij het kiezen van een nieuwe instelling in het berichtenverkeer, kan ik een bepaalde AGB niet vinden? Antwoord: Nieuwe AGB code kun je toevoegen via Stambestanden / Relaties.
    • Handleiding Applicatiebeheer

Hier vind je de Handleiding Applicatiebeheer.