Importeren (Kind statussen koppelen)

Vanuit de Quebble Kindplanning worden statussen met de kinderen meegegeven naar de Quebble Personeelsplanning.

Om dit goed weer te geven in de Quebble Personeelsplanning is het belangrijk dat deze geïmporteerde statussen gekoppeld worden aan de statussen die in Quebble Personeelsplanning bekend zijn.

Het koppelen van kind statussen in Quebble Personeelsplanning kan via Instellingen / Systeeminstellingen / Importeren.

Na het klikken op Importeren, wordt de koppeling Quebble Kindplanning getoond. Zodra op deze knop geklikt wordt de koppeling weergegeven. Selecteer Kind statussen en daaronder wordt een overzicht getoond van de statussen.

Links worden de geïmporteerde statussen vanuit de Quebble Kindplanning getoond en rechts worden de statussen van Quebble Personeelsplanning getoond.

Indien aan de rechterkant geen koppeling is gemaakt, dan zal deze niet correct worden weergegeven in de planning