Manager: inschrijven van medewerkers klassikale opleiding

Specifieke medewerkers inschrijven voor een klassikale opleiding

Als manager / afdelingshoofd kun je één of meerdere medewerkers inschrijven voor een klassikale opleiding binnen je eigen afdeling(en). Selecteert de opleiding in de catalogus. Je ziet vervolgende de beschikbare sessies waarop je medewerkers kunt inschrijven. Klik op een sessie om medewerkers in te schrijven.

Klik rechtsonder op 'Inschrijven'

Nadat je hebt geklikt wordt er een overzicht getoond van de medewerkers en kunnen de deelnemers gekozen worden. Kies of er wel of geen bevestiging mail gestuurd moet worden.  Met de knop 'Toevoegen' worden ze ingeschreven.  Indien je meerdere medewerkers wilt inschrijven kun de optie 'Na verwerking nog een medewerker' aanvinken. Indien een klassikale opleiding vol is wordt er een melding  getoond nadat een sessie gekozen is.

Nadat u op 'Inschrijven' heeft geklikt wordt er een overzicht getoond van de medewerkers en kunnen de deelnemers gekozen worden. Kies of er wel of geen bevestiging mail gestuurd moet worden.  Met de knop 'Toevoegen' worden ze ingeschreven. Indien een klassikale opleiding vol is wordt er een melding  getoond nadat een sessie gekozen is dat het rooster vol is. Als de medewerker toch wordt ingeschreven, wordt hij/zij als deelnemer op de wachtrij geplaatst (indien er een wachtrij is ingesteld voor de klassikale opleiding).

Medewerkers via afdeling inschrijven voor een klassikale opleiding

Als manager / afdelingshoofd kun je één of meerdere medewerkers inschrijven per rooster van een klassikale opleiding voor je eigen afdeling(en). Selecteert de opleiding in de catalogus. Klik vervolgens op de de knop 'Medewerkers inschrijven'.

Kies op welk rooster je de medewerkers van de geselecteerde afdeling in wilt schrijven. Vervolgens kun je één of meerdere medewerkers inschrijven voor het gewenste rooster. Na het klikken op de knop 'Inschrijven' worden de medewerker(s) ingeschreven op het rooster(s).