Instellen notificaties beheerder

Instellingen beheerder

Beheerders kunnen via Beheer > Instellingen > Algemeen > Berichtenbox instellingen een standaard instellen voor e-mailnotificaties die medewerkers ontvangen bij nieuwe berichten en verlopende bekwaamheden. Deze standaard wordt voor iedereen toegepast, maar medewerkers kunnen dit desgewenst naar wens aanpassen in hun persoonlijke berichtenbox (zie instellingen gebruiker).

In de instellingen als beheerder kun  je de volgende onderdelen aangeven:
  1. E-mail notificatie: Als deze optie is aangevinkt zal je nieuwe berichten (ook) per mail ontvangen Dit geldt voor alle medewerkers.
  2. Verlopende bekwaamheid: Als deze optie is aangevinkt zal je een e-mailbericht ontvangen bij een verlopen bekwaamheid. Dit geldt voor alle medewerkers.
  3. E-mail samenvatting: Je kan aangeven in welke frequentie jij een samenvatting wilt ontvangen van het aantal ongelezen berichten in de berichtenbox. Dit geldt voor alle medewerkers. De frequentie kan zijn:
    1. Nooit - geen samenvatting
    2. Dagelijkse samenvatting
    3. Wekelijkse samenvatting
    4. Maandelijkse samenvatting