Signaleringspagina

In de personeelsplanning is het mogelijk om een overzicht in te zien van de dienstverbanden die gewijzigd zijn.

Alle wijzigingen kunnen ervoor zorgen dat Quebble een nieuw dienstverband aanmaakt.

In de signaleringspagina worden de medewerkers getoond met een verlopen dienstverband.

Medewerkers met één dienstverband kunnen in een keer over gezet worden.

Medewerkers met  meerdere dienstverbanden kunnen per medewerker en dienst overgezet worden.

Door deze handeling uit te voeren worden fouten voorkomen. Hierdoor hoeft niet elk rooster opnieuw gemaakt te worden en kloppen de compensatie uren van de medewerkers.

Afbeelding met tekstAutomatisch gegenereerde beschrijving

In de signaleringspagina staan de volgende onderdelen:

1. Diensten op verlopen dienstverbanden
    1. Diensten op verwijderde dienstverbanden
    1. Declaraties op verlopen dienstverbanden
    1. Declaraties op verwijderde dienstverbanden
    1. Accounts van medewerkers uit dienst

Klik op diensten op verlopen dienstverbanden en hier worden de verlopen dienstverbanden getoond per medewerker.

Klik op de medewerker om de diensten inzichtelijk te krijgen.

En zet de dienstverbanden over.

Als er maar een nieuw dienstverband is dan zet het systeem die met een klik over.

Als een medewerker meerdere dienstverbanden heeft dan kunnen die per medewerker gecontroleerd worden en overgezet worden.