Managementportaal

In het management portaal kunnen de taken van de leidinggevenden overzien worden.

Afbeelding met tekst, schermopname, software, ComputerpictogramAutomatisch gegenereerde beschrijving

Tabbladen

Rechts staan de vestigingen waar de leidinggevende rechten op heeft.
Klik op een cluster / vestiging dan wordt het overzicht getoond met de taken voor deze vestiging.

Afbeelding met tekst, software, Computerpictogram, WebpaginaAutomatisch gegenereerde beschrijving

1. Uren goedkeuren taken
  2. Verlof verzoek taken
  3. Declaratie taken

Uren goedkeuren

Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype, nummerAutomatisch gegenereerde beschrijving

Klik op een weeknummer bij de medewerker

Afbeelding met tekst, schermopname, software, nummerAutomatisch gegenereerde beschrijving

Het overzicht van de ingeleverde diensten wordt getoond
In dit voorbeeld hebben de diensten een andere achtergrond kleur
  1. Oranje betekent – de medewerker heeft de dienst aangepast
  2. Groen betekent – de dienst komt overeen met de geplande dienst
  3. Blauw betekent – deze dienst is toegevoegd en kwam niet uit de planning

Er kan gekozen worden om de dienst te openen per dienst

Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype, nummerAutomatisch gegenereerde beschrijving

Hier kan je goedkeuren of weigeren
En de opmerking lezen van de medewerker
Bovenin wordt de geplande dienst getoond

In het overzicht staat ook alle groepen

Door alle groepen te kiezen, worden alle diensten op de verschillende groepen dat een medewerker gewerkt heeft getoond

Afbeelding met tekst, nummer, lijn, LettertypeAutomatisch gegenereerde beschrijving

In het overzicht staat ook week 6 goedkeuren/ weigeren

Door op week 6 goedkeuren / weigeren te klikken wordt een overzicht getoond met alle diensten.
Hier kunnen alle diensten tegelijk verschillend gekeurd worden.

Afbeelding met tekst, schermopname, nummer, softwareAutomatisch gegenereerde beschrijving

Er kan aangegeven worden alles goedkeuren / alles weigeren. Of de diensten kunnen per regel beoordeel worden.
Hier zijn ook de geplande diensten te zien als ze afwijken en de opmerkingen van de medewerker.
Als alles goedgekeurd wordt worden de diensten met een groen vinkje getoond.

Afbeelding met tekst, Lettertype, nummer, softwareAutomatisch gegenereerde beschrijving

In het overzicht staat ook herinneren

Er wordt dan een overzicht getoond met verschillende opties

Afbeelding met tekst, elektronica, schermopname, softwareAutomatisch gegenereerde beschrijving

Selecteer de medewerker om een mail te sturen met een herinnering.

In het overzicht wordt het contract van de medewerker getoond, die geselecteerd is

Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype, nummerAutomatisch gegenereerde beschrijving

Bij personeel staan de medewerkers van deze vestiging en door op de volgende medewerker te klikken worden die ingeleverde diensten getoond.

Verlof verzoeken

Bij de taken staan rechts de verlof verzoeken die nog niet beoordeeld zijn.
Afbeelding met tekst, Lettertype, nummer, lijnAutomatisch gegenereerde beschrijving

Afbeelding met tekst, Lettertype, lijn, schermopnameAutomatisch gegenereerde beschrijving

Klik op de regel en het wordt geopend in het tabblad verlofverzoeken

Afbeelding met tekst, schermopname, lijn, LettertypeAutomatisch gegenereerde beschrijving

De regel geeft alle nodige informatie.
Rechts kan aangeven worden of het verzoek goedgekeurd of geweigerd wordt.
Afbeelding met tekst, schermopname, software, ComputerpictogramAutomatisch gegenereerde beschrijving

Er kunnen meerdere regels beoordeeld worden, klik daarna op

Afbeelding met tekst, Lettertype, Graphics, logoAutomatisch gegenereerde beschrijving

en alle verzoeken worden opgeslagen.
Als een verlof verzoek goedgekeurd is kan de medewerker deze niet meer aanpassen.
In dit overzicht kan die wel op de status terugtrekken gezet worden.

Verlof geven

Vanuit het tabblad verlof verzoek kan ook een medewerker verlof gegeven worden
Links boven is een dropdown
Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype, lijnAutomatisch gegenereerde beschrijving

Kies hier om welke medewerker het gaat en klik op het vinkje
Dan wordt het verlofaanvraag scherm getoond

Afbeelding met tekst, schermopname, software, WebpaginaAutomatisch gegenereerde beschrijving
Voer de gegevens in, als deze aangevraagd is staat het verlof meteen op de status goedgekeurd, omdat dit als leidinggevende ingevoerd is.

Declaraties

Bij de taken staan onder de declaratie verzoeken die nog niet beoordeeld zijn.

Afbeelding met tekst, schermopname, software, nummerAutomatisch gegenereerde beschrijving

Afbeelding met tekst, Lettertype, lijn, schermopnameAutomatisch gegenereerde beschrijving

Door op de regel te klikken wordt het overzicht van declaraties getoond
Afbeelding met tekst, nummer, lijn, LettertypeAutomatisch gegenereerde beschrijving
Kies een status en klik op verzenden.

Deze regels kunnen alleen apart verzonden worden
Zodra een declaratie goedgekeurd is kan deze niet meer ongedaan gemaakt worden!
Rechtsboven staat de optie om voor een medewerker de declaratie in te voeren
Kies uit de dropdown voor welke medewerker de declaratie ingevoerd moet worden.

Afbeelding met tekst, schermopname, software, nummerAutomatisch gegenereerde beschrijving

Voer de gegevens in.
Met verzenden is de declaratie meteen goedgekeurd.