Werknemersportaal

Inloggen

Afbeelding met tekst, kleding, persoon, Menselijk gezichtAutomatisch gegenereerde beschrijving

Let op dit is de webpagina om in te loggen voor personeelsplanning van Quebble.
Gebruik de link vanuit de mail om een wachtwoord aan te maken.
Voer het mailadres in en het wachtwoord dat is aangemaakt.
Let op: voordat de Quebble Pro App gedownload kan worden dient het account geactiveerd te worden via de webbrowser.

Na inloggen opent Quebble werknemersportaal.

Afbeelding met tekst, schermopname, software, ComputerpictogramAutomatisch gegenereerde beschrijving

Er zijn 5 tabbladen:

Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype, lijnAutomatisch gegenereerde beschrijving

Mijn taken

Bij mijn taken is het volgende zichtbaar:
Afbeelding met tekst, software, nummer, WebpaginaAutomatisch gegenereerde beschrijving

Scrol naar beneden voor de rest van de taken informatie

Afbeelding met tekst, schermopname, software, ComputerpictogramAutomatisch gegenereerde beschrijving

Komende diensten

Hierin staan de komende diensten en de werktijden van de collega.

Afbeelding met tekst, lijn, Lettertype, nummerAutomatisch gegenereerde beschrijving

Via weekrooster is het rooster in te zien voor de hele week, met de werktijden van de collega’s.

Afbeelding met tekst, schermopname, software, ComputerpictogramAutomatisch gegenereerde beschrijving

Als de medewerker op meerdere groepen gepland staat wordt dit hier getoond.

Uren invoeren

Hier staan weeknummers van de weken waarin nog geplande diensten in staan die ingeleverd dienen te worden.

Afbeelding met tekst, schermopnameAutomatisch gegenereerde beschrijving

Weken definitief maken

Hier staan de weken die nog definitief gemaakt dienen te worden.

Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype, nummerAutomatisch gegenereerde beschrijving

Geweigerde uren / declaratie

Hier staan eventueel diensten of declaraties die geweigerd zijn door de manager.
Door op de week of declaratie te klikken wordt de geweigerde dienst / declaratie getoond en kan die gecorrigeerd worden.

Recent beoordeelde aanvragen

Als er een verlof aanvraag beoordeeld is, dan wordt deze hier getoond.

Uren invoeren

Door op een week in taken te klikken worden de geplande diensten getoond.
De diensten kunnen ingeleverd / ingevoerd worden.

Afbeelding met tekst, nummer, lijn, schermopnameAutomatisch gegenereerde beschrijving

Links is een overzicht met de contract uren.
Links onder alle vestigingen van de organisatie.
In de kalender staat een dienst

Hier staat een kalender icoon bij, dit betekent dat die nog niet ingeleverd is.

Door op de dienst te klikken kan die aangepast worden.

Afbeelding met tekst, schermopname, software, WebpaginaAutomatisch gegenereerde beschrijving

Het volgende kan aangepast worden:
  1. De tijd
  2. De uurcode
  3. De status

Het is belangrijk om een notitie in te vullen als er een dienst gewijzigd of toegevoegd wordt, zodat de manager sneller en makkelijker kan inzien waarom de dienst is gewijzigd / toegevoegd.

Met opslaan wordt de dienst ingeleverd.

Via de knop overzicht kunnen alle geplande diensten in een keer ingeleverd worden.

In het overzicht staan alle diensten, dezen kunnen in een keer ingevoerd worden.

Als de diensten zijn ingeleverd komt er een klokje bij de dienst te staan. Dit geeft aan dat de dienst is ingeleverd.

Nadat alle geplande diensten zijn ingeleverd komt de knop definitief maken in het overzicht.

Met definitief maken wordt aangegeven dat de week is afgerond.
Door de week definitief te maken wordt middels een melding getoond welke gevolgen dit heeft voor de compensatie uren en als er verlof gepland stond die niet is opgenomen wordt dit ingetrokken en gecorrigeerd op de verlofkaart.
Nadat een week definitief gemaakt is kunnen er geen wijzigingen meer in de diensten gemaakt worden, tenzij een dienst geweigerd wordt.

Als de leidinggevende de dienst goedgekeurd heeft komt er een groen vinkje bij de tijd en dit kan dan niet meer aangepast worden.

Beschikbaarheid

In het tabblad beschikbaarheid kan een beschikbaarheid voor bepaalde dagen of periodes aangegeven worden.
De organisatie kan er voor kiezen om ook via beschikbaarheid, niet beschikbaar mogelijk te maken.
Het systeem registreert dan dat de medewerker aangegeven heeft niet beschikbaar te zijn.

Afbeelding met tekst, schermopname, nummer, softwareAutomatisch gegenereerde beschrijving

Door op het plusje bij een dag te klikken kan je jouw beschikbaarheid invoeren

Afbeelding met tekst, software, Lettertype, nummerAutomatisch gegenereerde beschrijving

Verlof

Afbeelding met tekst, software, schermopname, nummerAutomatisch gegenereerde beschrijving
  1. Hier kan verlof aangevraagd worden voor een dag of een periode
  2. Dit is de verlofkaart en een overzicht van de compensatie uren.
  3. Alle aanvragen die gedaan zijn kunnen hier getoond worden.
Senioruren wordt op een aparte tabblad getoond als daar rechten voor zijn.

Declaraties

Afbeelding met schermopname, tekst, lijnAutomatisch gegenereerde beschrijving

1. Om compensatie uren uit te laten betalen kan gebruik gemaakt worden van het tabblad declaraties.
  1. Bij beschikbaar wordt het aantal beschikbare compensatie uren getoond.
  2. LET OP de datum die geselecteerd staat bepaald wanneer het uitbetaald wordt, staat de datum op maart dan wordt het in april uitbetaald.
  1. Geef aan op welke vestiging en groep de uren geboekt moeten worden.
  2. Hierin staat een overzicht met de declaratie die er gedaan zijn. De status van de beoordeling is hier terug te vinden.
Na het verzenden komt de declaratie bij de leidinggevende om goed te keuren.