Jaarrapport per medewerker

In het Jaarrapport per medewerker wordt er een overzicht getoond van de medewerker op jaarbasis.
Zo kan er gecontroleerd worden of de medewerker op jaarbasis voldoende ingepland staat, wat de actuele stand is van de goedgekeurde uren.

Het rapport kan per medewerker of vestiging getoond worden in Toon in Browser, PDF en CSV.

Het rapport bestaat uit 4 onderdelen

Algemeen
Hier worden de algemene gegevens van de medewerker getoond zoals het personeelsnummer, naam en in dienst datum.

Goedgekeurde uren
Hier wordt alle informatie getoond die gerealiseerd (goedgekeurd) is van 1 januari t/m 31 december.

Geplande uren
Hier wordt alle informatie getoond die gepland is van 1 januari t/m 31 december.

Jaaruren
Hier wordt een overzicht getoond van over het gehele jaar bij elkaar

Het jaarsaldo geeft aan wat een medewerker voor dat jaar te kort, gelijk of teveel werkt.
Zo kan in één oogopslag bekeken worden welke medewerker niet voldoen aan hun jaaruren.