Kindaanwezigheidsoverzicht

In het rapport Kindaanwezigheidoverzicht wordt een overzicht getoond van de kinderen die op een vestiging per groep gepland zijn.

Het rapport is op week basis per vestiging te maken in Toon in Browser, PDF en CSV.

Het rapport toont diverse informatie over de aanwezigheid van kinderen in een bepaalde week per groep.

Als kinderen zijn afgemeld dan wordt dit ook getoond in het rapport.
Als een kind niet aangemeld of afgemeld is dan blijft de Geplande status staan.