Klassikale opleiding aanmaken

In het SDB Leerplatform kunt u 'klassikale opleidingen' aanmaken via de Catalogus.

Open de catalogus en klik op , rechtsonder in het scherm

Klik op op het icoon

Invoer van de velden met een * is verplicht.

Minimum benodigd aantal

• aantal inschrijvingen waarbij de opleiding nog doorgaat.

Maximum aantal

• aantal inschrijvingen waarna nieuwe inschrijvingen niet mogelijk zijn of in de wachtrij worden geplaatst.

Inschrijftermijn in dagen

• het aantal dagen tot het begin van de klassikale opleiding waarin inschrijven niet meer mogelijk is.

Uitschrijftermijn in dagen

• het aantal dagen tot het begin van de opleiding waarin uitschrijven niet meer mogelijk is.

Extra opties

Maximum inschrijvingen per deelnemer.

• dit bepaalt het aantal keren dat een medewerker zich kan inschrijven voor een bepaalde opleiding gedurende de geldigheidsperiode van de opleiding.

Docent verplicht

• Er moet een docent gekoppeld zijn aan deze klassikale opleiding.

Wachtrij indien vol

• als de wachtrij aan staat, worden inschrijvingen automatisch hier geplaatst als het maximum aantal is bereikt.
  • bij uitschrijvingen wordt de eerste uit de wachtrij ingeschreven.

E-mailsjablonen

Gebruik standaardsjabloon voor alles.

U slaat de ingevoerde gegevens van de opleiding op door klikken op   rechtsboven in de balk.  U wordt direct doorgeschakeld naar het Catalogus bewerken scherm.