Kostendragers

Bij Instellingen / Systeeminstellingen / Algemeen / Kostendragers kunnen de kostendragers ingevoerd worden.
Let op: indien er gebruikt wordt van een gekoppelde HR pakket dan hoeft hier niks handmatigs ingevuld te worden. Dit zal dan automatisch uit de import worden ingevuld.

• Related Articles

• Release 299 (2-9-2024)

Op 20-8-2024 is Release/Sprint 297 terug gedraaid i.v.m. issues op de webapplicatie. De tickets die in deze sprint stonden hebben we toegevoegd aan deze sprint (Release/Sprint 299). Release 298 was een 'Wist je dat?' versie. Mocht je deze nog niet ...
    • Release 294 (24-6-2024)

Release 293 is zojuist op de productie omgeving geplaatst en Release 294 is op de acceptatie omgeving geplaatst. Release 294 gaat op 8 juli in productie en bevat: 1 spotlight, 6 aanpassingen, 1 nieuwe functionaliteit, 5 opgeloste bugs en 4 ...