Kostenoverzicht vrijgeven #Backoffice

De organisatie kan zelf bepalen wanneer het nieuwe kostenoverzicht wordt vrijgegeven voor de ouders; vaak gebeurt dit in november. Op het moment dat het nieuwe kostenoverzicht wordt vrijgegeven, wordt het bestaande kostenoverzicht (op het contract) verlengd met de nieuwe pakkettarieven.

Hoe

Kostenoverzicht beschikbaar stellen

1. Ga naar Instellingen > Application
  2. Kies voor 9. Ouderportaal
  3. Bij de instelling Beschikbaar stellen nieuwe kostenoverzicht moet de datum worden ingevuld waarop het nieuwe kostenoverzicht wordt vrijgegeven. (Let op! De in te vullen datumnotatie is jjjjmmdd. Voorbeeld: bij het vrijgeven van het kostenoverzicht per 23-11-2018 moet 20181123 als datum worden ingevuld.)*
  4. Kies voor Opslaan

*Controleer eerst of de nieuwe tarieven daadwerkelijk zichtbaar zijn op het kostenoverzicht van het contract alvorens ouders hierover te informeren. Is dit niet het geval? Controleer dan of je de datum correct hebt ingevuld; bij een datum in de toekomst zullen de nieuwe tarieven niet (nog) niet zichtbaar zijn.