Kunnen cliënten automatisch lid worden van mijn Healthspace?

Kunnen cliënten automatisch lid worden van mijn Healthspace?

Als je de rol van eigenaar of beheerder hebt, kun je zelf instellen hoe cliënten toegang tot de Healthspace kunnen verkrijgen.

Je kunt hierbij kiezen tussen 3 opties waarop cliënten lid kunnen worden van de Healthspace:

• iedereen heeft toegang tot jouw Healthspace

• cliënten kunnen toestemming vragen om lid te worden van jouw Healthspace

• cliënten kunnen alleen toegang krijgen op uitnodiging

Je kunt ook de manier wijzigen waarop cliënten de lidmaatschap kunnen aanvragen:

• Klik op Beheer - Instellingen.

Bij het tabblad Algemeen vind je de optie Aanmeldings manier. Hiermee kun je aangeven welke optie je wilt toepassen voor jouw Healthspace: