Kwalificaties

Bij instellingen / systeeminstellingen / kwalificaties kunnen de kwalificaties beheerd worden.

Door op de knop kwalificaties te klikken, worden alle ingevoerde kwalificaties zichtbaar.
Hier kunnen kwalificaties worden toegevoegd, kwalificaties toegekend worden aan medewerkers, kwalificaties bewerkt worden en eventueel verwijderd.

Kwalificaties toevoegen

Via de knop “Voeg kwalificatie toe” kan er een nieuwe kwalificatie toegevoegd worden aan het overzicht.

Voer de kwalificatie titel en eventuele omschrijving in en klik op toevoegen.
De kwalificatie wordt toegevoegd aan het overzichtsscherm.

Naast de kwalificaties staan drie opties:

1. Medewerkers
  2. Bewerken
  3. Verwijderen

Medewerkers

Via de knop Medewerkers kunnen medewerkers toegekend worden aan de desbetreffende kwalificatie.
Na het klikken op de knop wordt de volgende pop up getoond

Met de knop “Nieuwe medewerker toevoegen” kan er een medewerker gekoppeld worden aan de kwalificatie.

Bewerken

Via de knop Bewerken kan de kwalificatie titel en/of de omschrijving aangepast worden.

Verwijderen

De knop Verwijderen is alleen te gebruiken indien de kwalificatie nog niet is toegekend aan een medewerker. Als een kwalificatie is toegekend aan een medewerker, dan zal deze optie greyed-out zijn.

Kwalificatie import vanuit Afas

Er is een module voor Quebble Personeelsplanning waarbij ingevoerde kwalificaties via een import ingelezen worden en direct gekoppeld wordt aan de desbetreffende medewerker.
Deze module is alleen beschikbaar voor organisaties die een Afas koppeling hebben.

De extra module kan ingekocht worden bij de accountmanager van de SDBgroep.