Kwalificaties Medewerkers

Kwalificaties Medewerkers

Rechts bij de personeelsgegevens worden de kwalificaties getoond die toegekend zijn aan de medewerker.

Hier kunnen kwalificaties toegekend, gewijzigd of verwijderd worden.



Kwalificaties beheren

Door op de knop Kwalificaties beheren te klikken opent er een popup waarbij de huidige kwalificatie die toegekend is zichtbaar.




Kwalificatie toevoegen

Door uit de lijst een kwalificatie te kiezen en vervolgen op de '+' te klikken kan er een start en/of einddatum toegekend worden. 
De lijst met te tonen kwalificaties dienst van te voren ingesteld te worden bij Instellingen / Systeeminstellingen / Kwalificaties.



Kwalificatie aanpassen

Door op de potlood naast de kwalificatie te klikken is het mogelijk om de start en/of einddatum van de desbetreffende kwalificatie aan te passen.



Kwalificatie verwijderen

Door op de prullenbak naast de kwalificatie te klikken is het mogelijk om de desbetreffende kwalificatie voor die medewerker te verwijderen.

 
    • Related Articles

    • Kwalificaties

      Bij instellingen / systeeminstellingen / kwalificaties kunnen de kwalificaties beheerd worden. Door op de knop kwalificaties te klikken, worden alle ingevoerde kwalificaties zichtbaar. Hier kunnen kwalificaties worden toegevoegd, kwalificaties ...
    • Actuele kwalificaties

      Bij het aanmaken van het rapport kan aangegeven worden tussen welke periode de actuele kwalificaties getoond moeten worden. Van elke kwalificatie wordt een overzicht getoond met daarbij de medewerkers. Open ...
    • Aflopende kwalificaties

      Bij het aanmaken van het rapport kan aangegeven worden tussen welke periode de aflopende kwalificaties, die in die periode aflopen, getoond moeten worden. Er wordt dan getoond welke kwalificatie van welke medewerker wanneer afloopt.
    • Accounts medewerkers uit dienst

      Onder instellingen / signalerings-pagina / accounts kunnen de accounts van medewerkers die uit dienst zijn gegaan worden verwijderd. Hiermee kunnen de e-mailadressen van de medewerkers vrijgegeven worden, zodat deze medewerkers kunnen inloggen bij ...
    • Notities Medewerkers

      Onder tab Personeel / Notities worden de notities van de medewerker getoond. Via 'toon' komt er een dropdown, waaruit gekozen kan worden welke opmerkingen zichtbaar worden: Algemene notities Planning notities Oproeppool notities Ingevoerde uren ...