Leidinggevende overzicht

Het rapport Leidinggevende overzicht toont van alle medewerkers, per vestiging, wie de leidinggevende is.

Deze informatie komt uit het HR bronpakket, als er wijzigingen in het bronpakket gemaakt worden kan dit invloed hebben op eventuele te tonen leidinggevende of einddatums.

Bij het aanmaken kan je een keuze maken in de opties:

• Alle medewerkers - dan wordt er een rapport getoond met alle medewerkers ongeacht of er een leidinggevende gekoppeld is.

• enkel medewerkers met leidinggevende

• enkel medewerkers zonder leidinggevende