Lijst maken van e-mailadressen #Backoffice

Per pakket/opvangtype/school kan een lijst gegenereerd worden met de e-mailadressen van alle actieve verantwoordelijke ouders

Hoe

1. Ga naar Familie > Familie Filters
  2. Kies voor Nieuw
  3. Geef het filter een naam
  4. Maak de selectie door de gewenste items aan te vinken*
  5. Kies voor Opslaan
  6. Kies voor Verantwoordelijke
  7. Herlaad de pagina
  8. Kies voor Bestanden > kies het bestand**

*LET OP! Er zit geen controle op geldige combinaties. Indien je een lege lijst ziet, zijn er geen ouders met die geselecteerde combinatie.

**In het bestand staan alleen de verantwoordelijke ouders waarbij de kinderen een goedgekeurd contract hebben, dat is ingegaan. Toekomstige contracten worden niet meegenomen.

Video