Locaties en hulpmiddelen toevoegen

Locaties toevoegen

Om gebruik te kunnen maken van de invoerlijsten voor locaties bij het aanmaken van sessies van klassikale scholingen dien je eerst deze aan te maken via het beheerders menu.  Via Instellingen >  Klassikaal > Locaties kun je locaties toevoegen.
Je kunt hier de locaties die zijn aangemaakt aanpassen of verwijderen. Via het + icoon rechtsonder kun je een nieuwe locatie toevoegen.

Bij het toevoegen van een locatie dien je de locatie, capaciteit en omschrijving toe te voegen. Deze worden in het overzicht getoond na het opslaan.

Hulpmiddelen toevoegen

Om gebruik te kunnen maken van de invoerlijsten voor hulpmiddelen bij het aanmaken van sessies van klassikale scholingen dien je eerst deze aan te maken via het beheerders menu.  Via Instellingen >  Klassikaal > Hulpmiddelen kun je hulpmiddelen toevoegen.
Je kunt hier de hulpmiddelen die zijn aangemaakt aanpassen of verwijderen. Via het + icoon rechtsonder kun je een nieuwe hulpmiddelen toevoegen.

Bij het toevoegen van een hulpmiddel dien je de naam en omschrijving toe te voegen. Deze worden in het overzicht getoond na het opslaan.