Maz blijft op nieuw staan

Maz blijft op nieuw staan

Vraag:

Hoe kan het dat de MAZ op nieuw blijft staan?


Antwoord:
Het verkeerde besluit is gekoppeld.

Hierdoor wijkt de kantoorzorgcode af.

Je kunt het bericht verwijderen en een nieuwe toevoegen.



    • Related Articles

    • AW39 status nieuw

      Vraag: AW39 blijft op nieuw staan? Antwoord: Dit kan verschillende redenen hebben, in dit geval (Overdracht) komt het omdat het verplichte veld “Instelling bestemming” nog ingevuld moet worden:
    • AW39 status nieuw

      Vraag: Waarom blijft een AW39 einde op nieuw staan? Antwoord: De reden dat het Nieuw blijft staan is omdat deze een einddatum heeft in de toekomst. Zodra deze datum voorbij is zal het bericht automatisch verstuurd worden.
    • Rol schrijf -en mutatierechten

      Vraag: Rol schrijf -en mutatierechten gegeven op de Cliënten-Diensten-Contracten, maar medewerkers zien geen knop nieuw? Antwoord: De volgende instelling is ook benodigd in de permissies: “Contracten mandaat”
    • Nieuw veld registratie - extra

      Vraag: Hoe kan ik onder het tabblad Registratie - Extra een nieuw veld aanmaken? Antwoord: Dit kan onder de parameters: Vrije codetabel. In onderstaand voorbeeld is "Vrije codetabel 2 " gebruikt. De parameter "Vrije codetabel 2 " eerst op J zetten. ...
    • Nieuw cliëntdocument

      Vraag: Hoe maak ik een nieuw cliëntdocument beschikbaar voor medewerker? Antwoord: Je kunt ze zichtbaar maken door aan de betreffende rol(len) de rechten te verlenen: